اهلا وسهلا بالجميع وسنة سعيدة ان شاء الله
الطريقة ومكونات في نفس الوقت
ناخد الدجاج منضف من قبل نعمله في الطنجرة تنضيف عليه كل من ابزار ملح سكنجبير زعفران شعرة زعفران البلادي الزيت السمن الثوم محوك البصلة مقطعة رقيقة والماء الكافي وتنعمل الكل على نار متوسطة يطيب
منين يطيب الدجاج نعمله في صينية وندهنه بالزبدة ولمطارد وندخله للفرن يتحمر في نفس الوقت تنضيف الفطر للمرق ونترك الكل يتشرب العملية ما تتعدكش 5دقايق وفي اخير تنضيف القيل من الربيع مقطع لانو اللى عملنه من الاول ما تتبقش طيبة ديالو ونزل المرق في صحن تقديم وفي الوسط الدجاج اللى تحمر وممكن نرفقه بالارز او بالعش بطاطا كما عملت انا
بالصحة والراحة طبق يستحق تطيب الوصفة لاخت ام رميساء جزها الله الف خير مع بعض التغير
لا تنسونا من صالح الدعاء ولكم بالمتل ان شاء الله
في امان الله