الأربعاء، 1 يناير 2014

الدجاج بشامبنيو



اهلا وسهلا بالجميع  وسنة سعيدة ان شاء الله 



الطريقة ومكونات في نفس الوقت 

ناخد الدجاج منضف من قبل نعمله في الطنجرة تنضيف عليه كل من ابزار ملح سكنجبير زعفران شعرة زعفران البلادي الزيت السمن الثوم محوك البصلة مقطعة رقيقة والماء الكافي وتنعمل الكل على نار متوسطة يطيب
منين يطيب الدجاج نعمله في صينية وندهنه بالزبدة ولمطارد وندخله للفرن يتحمر في نفس الوقت تنضيف الفطر للمرق ونترك الكل يتشرب العملية ما تتعدكش 5دقايق وفي اخير تنضيف القيل من الربيع مقطع لانو اللى عملنه من الاول ما تتبقش طيبة ديالو ونزل المرق  في صحن تقديم وفي الوسط الدجاج اللى تحمر وممكن نرفقه بالارز او بالعش بطاطا كما عملت انا
بالصحة والراحة طبق يستحق تطيب الوصفة لاخت ام رميساء جزها الله الف خير مع بعض التغير 





لا تنسونا من صالح الدعاء ولكم بالمتل ان شاء الله 

في امان الله