الأحد، 30 ديسمبر 2012

نصائح لتحضيرالقشدة الطرية بأ كثر كثافة ممكنة



تحية طيبة للجميع 
نزولا عند رعبة بعض الاخوات دائما تنجبر تسألتهم  كيف تطلع ليا القشدة الطرية  بهاد الكتفة 


بكل بساطة تبعو هاد  نصائح وان شاء الله تحصل عليها كما في صورة وواحسن   

على بركة الله 

اولا 

الاناء اللى غادي نخدم فيه لازم ومأكد يكون ناااااااااشف وما فهوش حتى قطرة الماء 

 انا شخصيا تنعمل اناء في مجمد نصف ساعة قبل ما نخدم بيه 





وحتى القشدة الطرية ضروري ومأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأكد تكون بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارد مزياااااااااااااااااااااااااان 


تنعملها في الاناء اللى تكلمنا عليه 

ونضيف ليها سكر صقيل 

وبندء نخدم بالخلاط الكهربائي على سرعة مرتفعة جداااا 

حتى نحصل على كريما كما هو واضح 



متماسكة لدرجة مهما نقلب الاناء اللى فيه ما تنزلاش 

هادى هي اسباب اللى تتجعل لكريما تحضر بطريقة مضمونة 100في 100

في امان الله 




وبالصحة والراحة 


















هناك 3 تعليقات:

  1. مشكورة على الوصفة الرائعة

    وصفات روعة >> http://www.basouma.com/

    ردحذف
  2. شكرا ليك اختى شرفني مرورك واسعدني

    ردحذف
  3. راااااااااائع اختي الله يحرم يديك على النار
    تسلمي

    ردحذف